BOOK YOUR STAY
17
Jul, 2024
18
Jul, 2024
1
Adults
0
Children

Atractii Turistice

DJI_0638-01-01-min

Lacul Techirghiol

Este cel mai bogat lac cu namol terapeutic din Romania, ce are in componenta sa elementele organice amestecate cu substante minerale, fiind principalul remediu al  multiplelor afecțiuni reumatismale, afectiuni respiratorii sau boli ale sistemului nervos periferic. Datorita amplasarii generoase în apropierea acestui lac, statiunea beneficiaza de un turism balnear, imbinat cu cel recreativ. Este cel mai intins lac salin din tara noastra avand o suprafata de 11,7 km2.  Acest liman fluvio-maritim ce a fost mai demult un golf de mareunde traiesc printre altele peste 124 de specii de pasari, multe dintre ele fiind raritati, reprezinta o importanta baza de agrement, fiind dotat cu numeroase barci și salupe.

Plaja Eforie Nord

Plaja stațiunii este ideala pentru familii, marea fiind întotdeauna curata și transparenta. De-a lungul acesteia veti intalni tot ce este necesar pentru confortul unui sejur de neuitat, inchirieri de echipamente de plaja pentru sporturi nautice si alte atractii. Ceea ce o deosebeste  fata de o plaja obisnuita e faptul ca turistii au posibilitatea sa mearga la o plimbare cu schi nautic, jet ski sau banana, sa faca o excursie cu barca, sa ia pranzul într-o cafenea sau sa mearga la un cinematograf în aer liber. Nisipul este întretinut in fiecare zi, iar pe timpul sezonului estival statiunea este plina de turisti veniti de prin toate colturile tarii. De asemenea, aici puteti inchiria un sezlong, amplasat sub umbrelute sau in zona de bronz pe care puteti sta, admira frumusetea Marii Negre sau sa va relaxati impreuna cu familia, prietenii sau persoana iubita.
Eforie-Nord
_top_0a61e63e2b2a8153672ea66b417e6f1d

Eforie Nord Aqua Park

Marea surpriza a anului 2016 o reprezinta cele doua noi tobogane de ultima generatie prin care Eforie Aqua Park isi doreste sa-si surpinda vizitatorii. Pe langa calitatea materialelor utilizate, fapt ce ne-a consacrat si in anul 2015, cele doua noi tobogane vor reprezenta unul dintre punctele de atractie ale parcului, ajutandu-i pe cei care ne trec pragul sa paseasca intr-o lume a adrenalinei si a distractiei fara margini.

 

Kids Zone este zona special amenajata pentru prichindei, unde cei mici se pot juca in siguranta in piscina noastra destinata copiilor, ce are o adancime maxima de 60 de cm.

 

Incinta dispune de o zona generoasa de foodcourt, unde va puteti bucura de restaurante tip autoservire, pizzerie, cofetarie, fast food.

 

Pentru toti cei care isi doresc o incursiune in jurul lumii, Eforie Aqua Park va pune la dispozitie 6 baruri tematice, unde puteti gasi cele mai gustoase racoritoare, ce cu siguranta vor reusi sa satisfaca si cele mai pretentioase papile gustative.

Manastirea Sfanta Maria din Techirghiol

Manastirea dateaza de la inceputul secolului XX, mai exact din anul 1928, atunci când primul patriarh al Biserii Romane Ortodoxe, Miron Costea, cumpara o vilă cu 16 camere de la Techirghiol care mai tarziu va deveni sanatoriu pentru clerul de pe teritoriul tarii noastre. Aceasta a avut parte de o perioada prospera pana la aparitia comunismului, cand o buna parte din bunurile acesteia vor fi confiscate. Si in prezent manastirea se afla în zona statiunii balneare de la Techirghiol, unde puteti beneficia de tratamente pentru diverse afectiuni și boli.
herghelie-mangalia-2

Echitatie la Mangalia

Herghelia Mangalia, una dintre cele mai vestite din sud-estul Europei, pepiniera de pur-sange arab asteapta in fiecare zi, de la primele ore ale diminetii si pana seara tarziu, turistii care doresc sa viziteze padocurile, dar si pe cei ce vor sa urmeze o ora de echitatie cu unele dintre cele mai frumoase si mai linistite exemplare de aici.

 

La herghelie traiesc numai puţin de 320 de pur-sange arab, precum si sapte ponei. Pretul unui pur sange scos la vanzare este cuprins intre 4.000 de lei si 14.000 de lei, iar cel al unui ponei de circa 2.000 de lei.

 

Puteti petrece momente de relaxare la centrul de echitatie de la Mangalia alaturi de cei mici, care si ei pot face echitatie cu ponei sau chiar cai pur sange.