REZERVA ACUM
14
May, 2021
15
May, 2021
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Adulți
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Copii

Atractii Turistice

Echitatie la Mangalia

Herghelia Mangalia, una dintre cele mai vestite din sud-estul Europei, pepiniera de pur-sange arab asteapta in fiecare zi, de la primele ore ale diminetii si pana seara tarziu, turistii care doresc sa viziteze padocurile, dar si pe cei ce vor sa urmeze o ora de echitatie cu unele dintre cele mai frumoase si mai linistite exemplare de aici.

 

La herghelie traiesc numai puţin de 320 de pur-sange arab, precum si sapte ponei. Pretul unui pur sange scos la vanzare este cuprins intre 4.000 de lei si 14.000 de lei, iar cel al unui ponei de circa 2.000 de lei.

 

Puteti petrece moemnte de relaxare la centrul de echitatie de la Mangalia alaturi de cei mici care pot si ei face echitatie cu ponei sau chiar cai pur sange.

Eforie Nord Aqua Park

Mare surpriza a anului 2016 o reprezinta cele doua noi tobogane de ultima generatie prin care Eforie Aqua Park isi doreste sa-si surpinda vizitatorii. Pe langa calitatea materialelor utilizate, fapt ce ne-a consacrat si in anul 2015, cele doua noi tobogane vor reprezenta unul dintre punctele de atractie ale parcului, ajutandu-i pe cei care ne trec pragul sa paseasca intr-o lume a adrenalinei si a distractiei fara margini.

 

Kids Zone este zona special amenajata pentru prichindei, unde cei mici se pot juca in siguranta in piscina noastra destinata copiilor, ce are o adancime maxima de 60 de cm.

 

Incinta dispune de o zonă generoasa de foodcourt, unde va puteti bucura de restaurante tip autoservire, pizzarie, cofetarie, fast food.

 

Pentru toti cei care isi doresc o incursiune in jurul lumii, Eforie Aqua Park va pune la dispozitie 6 baruri tematice, unde puteti gasi cele mai gustoase racoritoare, ce cu siguranta vor reusi sa satisfaca si cele mai pretentioase papile gustative.